Jeśli lubicie dobre bagietki pszenne, korzenne, orkiszowe i w ogóle dobre pieczywo, a także omlety z dodatkami, quiche, polecam Wam pyszne miejsce o przyjemnie brzmiącej nazwie Petit Appetit. Bardzo miła atmosfera, wystrój, piękne zapachy i naprawdę smakowite kąski do wciągnięcia. A i kawa bardzo smaczna i ładnie podana. Warto zajrzeć w wolnej chwili!
Nie macie pomysłu na dzisiejszy obiad? Oto kolejny szybki przepis na makaron. Tagliatelle z pastą z karczochów, oliwą z oliwek, wędzonym łososiem i łyżką śmietany. Wszystko skropione sokiem z cytryny. Pastę z karczochów w małych słoiczkach dostaniecie w delikatesach. Jest delikatna, z odrobiną oliwy, lekko słona i idealnie komponuje się z dobrej jakości makaronem. Ja uwielbiam makaron Mediterranea - mają genialny smak i błyskawicznie się gotują, a do tego grubości i długości do wyboru, do koloru. Polecam. Musicie spróbować! :)